Minden akvárium ahhoz, hogy igazán szép legyen szakszerű, rendszeres törődést igényel.

Ennek alapja az akvárium méretétől függetlenül szükséges rendszeres karbantartás. Mi ezt a munkát átvállaljuk az akvárium tulajdonosától, hogy neki csak az akváriumban gyönyörködni és egy két apróbb feladatot elvégeznie (alga eltávolítása az üvegről, halak etetése, és tengeri akváriumok esetén a vegyszerek adagolása) kelljen.

Az alapkarbantartás havi egy alkalmat jelent, amikor részleges vízcserét végzünk, ellenőrizzük a vízminőségét, halak egészségi állapotát, megpucoljuk az akvárium üvegét, kipucoljuk a szűrőt, ellenőrizzük az akvárium technika megfelelő működését.

Ennek a karbantartásnak a díja 9.000/ hó (*)

Tengeri akváriumok esetén a kéthetenkénti karbantartás ajánlott. Tengeri akváriumok karbantartásánál egyedi árat ajánlunk.

Járulékos költségek lehetnek, ha valamit viszünk: eledelt, vegyszert esetleg halat vagy növényt pótolunk, illetve tengeri akváriumok esetén az előre bekevert tengervíz, amit a frissítéshez viszünk.

Amennyiben a megrendelő illetve az akvárium típusa igényli akkor természetesen ettől eltérő rendszerességgel is tudjuk az akváriumot karbantartani: hetenként / hét hetenként / akár hetenként többször is.

*: Ez az ár Budapesten belül érvényes. Budapesten kívül a távolság függvényében egyénre szabott árakon vállalunk karbantartást.

Alkalmi karbantartásainknak azoknak ajánljuk, akik valami okból kifolyólag elhanyagolták akváriumukat, nem érnek rá kipucolni, de egyelőre nem szeretnének rendszeres karbantartást.

Mi elvégezzük az akvárium rendbetételét, ennek költségének megállapításához azonban ismernünk kell az akvárium jelenlegi állapotát.

Kérje segítségünket!