Google + Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram Akvárium-bútor Könyvjelző   

 
Akvárium és Terrárium referenciák
 
 
 


Egyedei akvárium.hu
E-mail: info@egyediakvarium.hu
Telefon: +36-30 869-28-28Akvárium árajánlatkérés

Akvárium karbantartás

Akvárium karbantartás

Minden akvárium ahhoz, hogy igazán szép legyen szakszerű törődést igényel. Ennek alapja az akvárium méretétől függetlenül szükséges rendszeres karbantartás.  Mi ezt a munkát átvállaljuk az akvárium tulajdonosától, hogy neki csak az akváriumban gyönyörködni és egy két apróbb feladatot elvégeznie (alga eltávolítása az üvegről, halak etetése, és tengeri akváriumok esetén a vegyszerek adagolása) kelljen.

 

Az alapkarbantartás havi egy alkalmat jelent, amikor részleges vízcserét végzünk, ellenőrizzük a vízminőségét, halak egészségi állapotát, megpucoljuk az akvárium üvegét, kipucoljuk a szűrőt. (Tengeri akváriumokhoz szoktunk gyakrabban is járni)

Ennek a karbantartásnak a díja 8.500Ft/ hó (*)

 

Járulékos költségek lehetnek: ha viszünk valamit: eledelt, vegyszert esetleg halat vagy növényt pótolunk, illetve tengeri akváriumok esetén az előre bekevert tengervíz, amit a frissítéshez viszünk.

 

Amennyiben a megrendelő igényli, akkor természetesen tudunk ettől eltérő rendszerességgel is az akváriumhoz menni: hetenként / hét hetenként / akár hetenként többször is.

 

*: Ez az ár Budapesten belül érvényes. Budapesten kívül is vállalunk karbantartást egyénre szabott árakon.

 

Alkalmi karbantartásainknak azoknak ajánljuk, akik valami okból kifolyólag elhanyagolták akváriumukat, nem érnek rá kipucolni, de egyelőre nem szeretnének rendszeres karbantartást.

Mi elvégezzük az akvárium rendbetételét, ennek költségének megállapításához azonban ismernünk kell az akvárium jelenlegi állapotát.

Kérje segítségünket!