Vállaljuk édesvízi akváriumok komplett kivitelezését a kezdeti tervezéstől a betelepítésen át egészen a későbbi rendszeres karbantartásig.

Az ingyenes (*) helyszíni felmérésünk során ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk segíteni megtalálni a megrendelő elképzeléseinek leginkább megfelelő akváriumot – legyen ez akár hagyományos vagy egyedi méretű és formájú.

Természetesen van pár szabály, amit szem előtt kell tartani az akváriumépítésnél, de az eddigi tapasztalatok alapján mondhatjuk, hogy az esetek 95%-ban sikerül megfelelő akváriumot kitalálni, és árajánlatunk elfogadása esetén megvalósítani.

Egy akvárium általában 2-3 hét alatt elkészül, de ez is nagymértékben az egyéni igényektől függ.

Versenyképes árajánlat elkészítésére törekszünk, számunkra az a legfontosabb, hogy olyan minőségi akváriumokat építsünk, amelyben a megrendelő sok éven át örömét leli.

Árajánlatunkban több lehetőséget kínálunk az akvárium technikai felszerelésére, melyből Ön tud választani az akvárium költségvetésének megfelelően.

Az akvárium kivitelezésénél felmerülő járulékos munkálatokat megbízható, kipróbált mesteremberekkel együttműködve végezzük el (asztalos, festő, burkoló, , lakatos, víz- és villanyszerelő).

Asztalos partnerünkkel együttműködésben az akvárium bútorát is egyéni elképzelések  (színben, formában és méretben)alapján tudjuk legyártani, a helyiség többi bútorához harmonizálóan.

Minden édesvízi akváriumnál, így az általunk építetteknél is szükség van az akvárium rendszeres karbantartására ahhoz, hogy hosszú időn keresztül szép maradjon. Természetesen mi ezt a munkát is elvállaljuk.

*: Budapest 70 kilométeres körzetén belül. Ennél távolabb lévő felmérés esetén 60 Ft/ km többletköltséggel kell számolni, melyet megrendelés esetén az elszámolásnál jóváírunk.