Vállaljuk tengeri, akváriumok komplett kivitelezését a kezdeti tervezéstől a betelepítésen át egészen a későbbi rendszeres karbantartásig.

Az ingyenes (*) helyszíni felmérésünk során ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk segíteni a megrendelő elképzeléseinek leginkább megfelelő akvárium megtervezésében – legyen ez akár hagyományos vagy egyedi méretű és formájú.

Tengeri akvárium esetén több szempontot kell figyelembe venni, hogy hova is kerülhet az akvárium.

Az akvárium kivitelezésénél felmerülő járulékos munkálatokat megbízható, kipróbált mesteremberekkel együttműködve végezzük el (asztalos, festő, burkoló, , lakatos, víz- és villanyszerelő).

Egy akvárium általában 2-3 hét alatt elkészül, de ez is nagymértékben függ az egyedi igényektől.

Az akvárium beüzemelése nem, de a betelepítése több időt vesz igénybe, mint egy édesvízi akváriumnál. Többet kell várni az első halak és élőlények betelepítéséig, illetve több és lassúbb ütemben érhető el az akvárium teljes telepítettsége, de ez nem is baj, hiszem egy tengeri akvárium esetén az élőlények ára is elég magas, így legalább hosszabb időre oszlik el ez a költség.

Versenyképes árajánlat elkészítésére törekszünk, számunkra az a legfontosabb, hogy olyan minőségi akváriumokat építsünk, amelyben a megrendelő sok éven át örömét leli. Több éves tapasztalatunk alapján egy komplett tengeri akvárium ára 2.000 – 3.000 Forint / Liter között mozog, mely nagymértékben függ az akvárium típusától, illetve a megrendelő igényeitől, hiszen egy akváriumot meg lehet építeni alapszinten és a legkorszerűbb technikát alkalmazva is. Árajánlatunkban több lehetőséget kínálunk, melyből Ön tud választani az akvárium költségvetésének megfelelően.

 

Minden tengeri akváriumnál szükség van a rendszeres karbantartására ahhoz, hogy hosszú időn keresztül szép maradjon. Természetesen mi ezt a munkát is elvállaljuk.

Asztalos partnerünkkel együttműködésben az akvárium bútorát is egyéni elképzelések (színben, formában és méretben)alapján tudjuk legyártani, a helyiség többi bútorához harmonizálóan.

*: Budapest 70 kilométeres körzetén belül. Ennél távolabb lévő felmérés esetén 60 Ft/ km többletköltséggel kell számolni, melyet megrendelés esetén az elszámolásnál jóváírunk.