Google + Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram Akvárium-bútor Könyvjelző   

 
Akvárium és Terrárium referenciák
 
 
 


Egyedei akvárium.hu
E-mail: info@egyediakvarium.hu
Telefon: +36-30 869-28-28Terrárium árajánlatkérés

Terrárium építés

Terrárium tervezés, kivitelezés

 

Vállaljuk különböző hüllőknek és kétéltűeknek terráriumok, akvaterráriumok, paludáriumok teljes körű kivitelezését. Az ingyenes helyszíni felmérés során tanácsainkkal, ötleteinkkel segítünk megtalálni a megrendelő elképzeléseinek megfelelő terráriumot

 

Munkánk során igyekszünk a terráriumot minél jobban a hüllő igényeinek megfelelően kialakítani. Műszikla technikával be tudjuk vonni a terrárium oldalait,létre tudunk hozni napozóteraszokat, bújóhelyeket, csobogót és vizes medencét. Igény szerint be tudunk építeni világítást is, és a kialakított cseréphelyeket pedig növényekkel lehet beültetni.

A terrárium építése során esetleg felmerülő járulékos munkálatokat megbízható, kipróbált mesteremberekkel együttműködve végezzük el.

 

Vízi teknősök számára különböző típusú beépített kimászó hellyel,-a könnyebb tisztítás érdekében- leeresztő csappal, és igény szerint külső szűrővel működő terráriumokat szoktunk ajánlani.


Terrárium karbantartás

A terráriumok, akvaterráriumok nem igényelnek olyan szintű és rendszeres karbantartást mint egy akvárium. Későbbiekben  a megrendelő el tudja  elvégzi ezeket. Természetesen mi is megyünk és elvégezzük ezeket a feladatokat (talajt cserélünk és növényeket ápolunk....stbstb)anemmyiben a megrendelő nem szeretne ezzel foglalkozni.

 

Hogyha terráriuma elhanyagol, más állat részére szeretné berendezni, akkor átépítésében, újra telepítésében is szívesen segítük