Az árajánlatkérő űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy olvassa el:

Áraink a középkategóriába tartoznak,  és fő profilunk a komplett akváriumok kivitelezése(így akik csak egy üres akváriumot szeretnének a lehető legolcsóbban, azoknak sajnos valószínűleg nem mi vagyunk a megfelelő választás)

Mivel számunkra a legfontosabb, hogy olyan akváriumot / terráriumot építsünk, amiben a megrendelő sok éven, akar évtizeden keresztül örömet leli. Éppen ezért Budapest egyik legjobb akvárium üvegesével, precíz és pontos asztalossal és más mesteremberekkel együttműködésben dolgozunk, nem használunk “no name” akvárium / terrárium technikát, nem alkalmazunk ‘sufnituning” megoldásokat.

Célunk, hogy egyre professzionálisabb akváriumokat / terráriumokat építsünk, és ezáltal szerezzünk több megrendelőt, ne pedig azért, mert mi vagyunk a legolcsóbbak.

Árajánlatkérésére igyekszünk rövid időn belül válaszolni, Akinek gyorsan szüksége van az árajánlatunkra, illetve helyszíni felmérést szeretne velünk egyeztetni, akkor ezt kérem jelezze az árajánlatkérésben illetve keressen minket telefonon: +36 30 869 2828