Bemutatkozás

Az egyediakvárium.hu egy vállalkozás, ami profiljául az édesvízi, tengeri akvárium és terrárium tervezést, komplett kivitelezést választotta. Véleményünk szerint ugyanis nem nagyon található olyan helyiség, amit egy szépen berendezett és modern technikával üzemeltetett akvárium vagy esetleg terrárium ne tenne még szebbé. Legyen ez magán lakásban, irodában, üzlethelyiségben vagy akár egy vendéglátóhelyen. Referencia munkáink között munkáinkról találhat fényképeket, kedvcsinálónak. Amennyiben éppen tervezi egy akvárium vagy esetleg terrárium megépítését, akkor keressen minket bizalommal valamelyik elérhetőségünkön!

Szolgáltatásaink

Akvárium építés
Vállaljuk édesvízi és tengeri akváriumok komplett kivitelezését a kezdeti tervezéstől a betelepítésen át egészen a későbbi rendszeres karbantartásig. Az helyszíni felmérésünk során ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk segíteni megtalálni a megrendelő elképzeléseinek leginkább megfelelő akváriumot - legyen ez akár hagyományos,vagy egyedi méretű és formájú. Versenyképes árajánlat elkészítésére törekszünk, számunkra az a legfontosabb, hogy olyan minőségi akváriumokat építsünk, amelyben a megrendelő sok éven át örömét leli. Az akvárium kivitelezésénél felmerülő járulékos munkálatokat megbízható, kipróbált mesteremberekkel együttműködve végezzük el.
Akvárium karbantartás
Minden akvárium ahhoz, hogy igazán szép legyen szakszerű törődést igényel. Ennek alapja az akvárium méretétől függetlenül szükséges rendszeres karbantartás. Mi ezt a munkát átvállaljuk az akvárium tulajdonosától, hogy neki csak az akváriumban gyönyörködni és egy két apróbb feladatot elvégeznie kelljen. Az alapkarbantartás havi egy alkalmat jelent, de igény szerint természetesen ettől eltérő rendszerességgel is tudjuk az akváriumot karbantartani.
Terrárium építés
Vállaljuk különböző hüllőknek és kétéltűeknek terráriumok, akvaterráriumok, paludáriumok teljes körű kivitelezését. Munkánk során igyekszünk a terráriumot minél jobban a hüllő igényeinek megfelelően kialakítani. Műszikla technikával be tudjuk vonni a terrárium oldalait, létre tudunk hozni napozóteraszokat, bújóhelyeket, csobogót és vizes medencét. Igény szerint be tudunk építeni világítást is, és a kialakított cseréphelyeket pedig növényekkel lehet beültetni. Vízi teknősök számára különböző típusú beépített kimászó hellyel, -a könnyebb tisztítás érdekében- leeresztő csappal, és igény szerint külső szűrővel működő terráriumokat szoktunk ajánlani.

Referenciák

Legfrissebb munkáink

Rólunk mondták

Kapcsolat

Cím
Budapesti székhellyel rendelkezünk
Elérhetőség:
E-mail: infoKUKACegyediakvarium.hu Phone: Révbíró Gábor +36 30 869 2828