240 literes társas akvárium

Direkt ez az akvárium számára épített prémium műszikla háttérrel és mű fatörzsekkel épített társas akvárium. Led világítással, JBL külső szűrővel. A jó világításnak és a növénytáp talajnak köszönhetően gyönyöráek a növények benne .        

Read more
4,1 meter long african chiclid tank

The longest (4,1m) aquarium we have ever had on custom orders. Aquarium dimensions: 410 * 45 * 70 cm, 1291 liters. The aquarium has been built with a premium 3D background with dimmable LED lighting and Eheim external filter.  

Read more
400 liters room divider community tank

400 liters room divider tank. Installed in the place of the door between the living room and the hall. The customer’s question was, the furniture from the hallway serves as a shoe cabinet. Aquarium filtering is a JBL external filter and the lamp is a LED lamp.      

Read more
Nyílméreg békás terrárium

60*60*62cm(hossz*széles*magas) nyílméreg békák számára készített terrárium. Szellőzőrács a terrárium tetejében és a csúszóajtó alatt van, így biztosítottuk a megfelelő szellőzést. Nyílméreg békás terráriumok nagy kedvenceink, mert nagyon szép terráriumokat lehet építeni a számukra törpe orchideákkal, broméliákkal és rengeteg más növénnyel. Igazi kis dzsungelt lehet létrehozni. A terráriumot speciális Led lámpa világítja meg, nagyon szépen fejlődnek […]

Read more
Afrikai sügéres akvárium

Tetőtéri lakásba telepített 156*60,35,5Cm(hossz*mélység*magas)335 literes afrikai sügéres akvárium. Az akvárium azért lett csak ennyire magas, mert a tetőtér miatt felette már ferde a fal és nem fért volna el magasabb akvárium. Viszont az akvárium alapterülete megfelelő az afrikai sügérek számára. A szűrést Eheim prof 4-es szűrő végzi, a világítása vezérelhető Led akvárium világítás.

Read more